Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm településünk, Nemesládony honlapján! Kérem olvassa el bemutatkozásunkat!

Nemesládony az itt élők és az ide látogatók számára is ideális fekvésű. Nyugodt, csendes kis falu, messze a városok, illetve a főút zajától. Ugyanakkor mégis minden elérhető közelségben található. Ha ügyintézésről van szó: megyeszékhelyünk Szombathely 35km-re, Sárvár 20km-re, Sopron 42km-re, Bük 10km-re található. Ha pedig kikapcsolódásra vágyunk, akkor mindössze 8km-t kell utaznunk a közeli Bükfürdőre,  26km-t az ausztriai fürdőparadicsomba, Lutzmannsburgba.

Polgármesterként a képviselőtestülettel együttműködve legfőbb célom, hogy községünk lakóinak élete minden szempontból kiegyensúlyozott legyen. A falu lakossága mindenkor bizalommal fordulhat hozzám kéréseivel, kérdéseivel. Igyekszem minden esetlegesen felmerülő problémára megoldást találni, ezzel is erősítve közösségünk erejét, összetartását.

Remélem felkeltettem érdeklődésüket, ezért kérem folyamatosan tájékozódjon honlapunkon és látogason el rendezvényeinkre is, hiszen egy-egy ilyen látogatás alkalmával közelebbről megismerheti településünk közösségi életét, megtapasztalhatja az itt élők vendégszeretetét.

Mielöbbi viszontlátásra!

Rubóczkiné Börczy Viktória

Polgármester

Képek