Fotógaléria

2021.06.19. Gyermeknap - Apáknapja - Nyárköszöntő

2021.06.19. Gyermeknap - Apáknapja - Nyárköszöntő

Nagy örömmel és lelkesedéssel szerveztük a programokat. Úgy éreztük, az embereknek is szükségük van már egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra a sok bezártság után.
Próbáltunk olyan programsorozatot összeállítani, amiben mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Volt íjászat, élő csocsó, ugrálóvár, lufibohóc, arcfestés. A Bogoly család jóvoltából a magyar-francia Eb-mérkőzést is le tudtuk vetíteni a vendégeknek, mert kihozták a tévéjüket, így együtt szurkolhatott a falu a magyar csapatért. A hűsölésben is segítségünkre voltak a párakapujuknak köszönhetően. Még egyszer szeretnénk megköszönni a támogatásukat! A rendezvény fő hangsúlya nemcsak a nyárköszöntő volt, hanem az apák és a gyermekek is, ezért a felköszöntésükről sem feledkeztünk meg. Rubóczkiné Börczy Viktória polgármester asszony, Bögöthy Zsuzsanna képviselő és jómagam, Ohr Brigitta művelődésszervező-asszisztens köszöntöttük az édesapákat és a gyermekeket. A gyermekeknek hálából verset mondtunk, hiszen köztudott, minden ünnepségen ők szerepelnek, így egy gombóc fagylalttal is kedveskedtünk nekik. Az édesapák szeme sem maradthatott szárazon, mert gyermekeik rögtönözve felolvastak egy köszöntőt: Baráth Gabriella Apák napjára című versét és egy személyre szóló ajándékot kaptak. Nagyon fontosnak tartja a képviselő-testület és én is az apák napját, mert ők is megérdemelnek egy napot, amely róluk szól. Éljenek az apák, akik kemények, éreznek, komolyak, mindig sokat dolgoznak, de örökké hazavágynak a családjukhoz. Magyarországon 1994 óta ünnepeljük az apák napját, hazánkban még nincs akkora hagyománya, de évről évre nő a népszerűsége. Ezért már második alkalommal rendeztük meg ezt a neves ünnepet. Reméljük, sikerült örömet okoznunk az új hagyomány megteremtésével, amit minden évben megtartunk az anyák napja párjaként. Az ízletes ételeknek (gulyás, pörkölt), amit vacsorára szolgáltunk fel a vendégeknek, az elkészítésében Böghöty Endre szorgoskodott, ami nagyon jól sikerült, itt is köszönjünk az egész napos munkáját! A zenéről és a jó hangulatról gondoskodott DJ Davis Grand.
Külön köszönjük a támogatást, segítséget a rendezvény sikeres lebonyolításában! Örülünk, hogy velünk együtt szórakoztak!


Ohr Brigitta

Képek