Fotógaléria

2020.12.04. Szépkorú köszöntése : Csayné Balogh Borbála

2020.12.04. Szépkorú köszöntése : Csayné Balogh Borbála

Nagy örömmel töltötte el a Nemesládony képviselő-testületét, hogy ismét szépkorút köszönthetett. Csayné Balogh Borbála részére 2020. december 4-én átadásra került Orbán Viktor miniszterelnök úr személyre szóló emléklapja, melyben megbecsülését, háláját fejezte ki idős polgára iránt.
A pandémiára való tekintettel a legszűkebb körben történt a köszöntő. Rubóczkiné Börczy Viktória polgármester asszony és Kovács-Deé Eszter aljegyző asszony felkereste otthonában a mindig mosolygó Boriska nénit. Születésnapja alkalmából ajándékkosárral kedveskedtek neki.
Boriska néni 75 éve él a faluban, Felsőjánosfán született (a Vadása-tó mellett). Édesapja foglalkozása molnár volt, emiatt költöztek a községbe. Ő maga a nemesládonyi, később a simasági termelőszövetkezetben dolgozott 25 évig. Időskorában ment férjhez. Gyermeke ugyan nem született, de magányosnak egyáltalán nem mondható, öccse családja révén.
Szenvedélye a virágok, a kert gondozása. Igazi kis botanikuskertet hozott létre. Minden növényét egyforma szeretettel óvja, ápolja. Másik hobbija az olvasás, ezeknek köszönhetően mindig elfoglalja magát, soha nem unatkozik.
Kérjük a jó Istent, még sok boldog évet adjon kedves Boriska néninek, erőben, egészségben.

Képek