Fotógaléria

2020.06.21. Apáknapja

2020.06.21. Apáknapja

Magyarországon az apák ünneplése még nem annyira népszerű, mint a párja, az anyák napja, de szerencsére egyre nagyobb körben válik ismertté. Hazánkban az apák napját június harmadik vasárnapján ünnepeljük. Nemesládony képviselő-testülete fontosnak tartotta, hogy ezen a napon az édesapákat is méltóképpen köszöntsük. Nagyon fontos szerepet töltenek be a család életében. Az édesanyák támaszai, a gyermekek példaképei, és így alkotnak egy igazi, őszinte szövetséget. Ez az egység jelenti a gyermekek életében a biztos családi hátteret. Legalábbis normál esetben. Mindannyiunknak tenni kell azért, hogy gyermekeink a jó példát lássák, hogy milyen egy igazi összetartó, szerető család, hogy a későbbiekben jó szülőkké válhassanak.
Úgy gondolom, édesapának lenni ugyanolyan nagy örömöt jelent, mint édesanyának lenni. Ünnepeljük hát őket ezen a szép vasárnapon, töltsön együtt a család minél több szép napot!
A nemesládonyi gyermekek is készültek egy kis meglepetéssel édesapjuk, nagyapjuk számára. Ezen kívül a képviselő-testület is üdvözletét küldte minden édesapának és nagypapának. Reméljük, sikerült örömkönnyeket csalni a szemekbe.